Pohjoisin hiihtokeskuksemme tarjoaa sopivaa laskettavaa niin aloittelijoille kuin taitureillekin legendaarisilla Vuokatinrinteillä.

Vuokatinrinteillä on 13 rinnettä ja 9 hissiä, joista kaksi on neljän hengen tuolihissejä. Korkeusero on suurimmillaan 174 metriä, ja pisin rinne on 1100 metriä.

Vauhdin huumaa kaikille taitotasoille

Vuokatinrinteillä on laskettavaa helpoista vaativiin rinteisiin ja suorituspaikkoihin. Länsirinteiden helpoissa pitkissä rinteissä pääsee vauhdin hurmaan. Pohjoisrinteillä sijaitsevassa Snowparkissa suorituspaikkoja on jokaiselle taitotasolle aloittelijasta konkareihin.

Lasten Vuokatinrinteet

Maxin Lumimaailman rinteissä laskeminen on kuin leikkiä. Siellä voi testata pujottelutaitoja, heittää yläfemmat Maxin kanssa tai opetella temppuilua Maxin Miniparkissa. Maxin Lumimaailman rinteisiin noustaan sompa- ja mattohisseillä.

Pohjoisrinteiden ala-asemalla on myös Hupikukkula, joka on ilmainen rinnealue ja suunnattu ensimmäistä kertaa laskettelua tai lautailua kokeileville. Ylös pääsee katetulla mattohissillä, ja loivassa 50 metrin rinteessä pienemmätkin jaksavat ensimmäiset laskunsa. Hupikukkulan pienissä boxeissa aloittelijatkin pääsevät harjoittelemaan temppuilua.


Vuokatinrinteet

Monipuolinen perhepaikka aloittelijoille ja taitureille.

Tutustu

Tahko Mountain

Seikkailujen, uusien perinteiden ja unohtumattomien muistojen paikka.

Tutustu

Kasurila

Lähikeskus kutsuu, kun monojalkaa vipattaa.

Tutustu

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, tai etsitkö kenties kausityöpaikkaa nuorekkaassa ja urheilullisessa ilmapiirissä? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!