Tahko Mountain tunnetaan eloisana ja rentona hiihtokeskuksena, jonka rinteillä viihtyvät paitsi eri lajien mestarit myös perheet ja kaveriporukat. Hyvin hoidetut laskureitit, nuotiopaikat ja laavut sekä leppoisat länsirinteet sopivat rauhaa rakastaville, kun taas hiljattain rakennettu maailmanluokan SnowPark kesyttää vauhdin janoiset. 

Tahko Mountainin pisin rinne on 1200 metriä, ja korkeuseroa on suurimmillaan 200 metriä. Rinteitä alueella on yhteensä 24, joista valaistuja on 11. Takaisin huipulle pääsee 15 hissillä, joista kaksi on tuolihissejä. Lumilautailijoita ja freestyle-laskijoita hemmottelevat Tahko Freestyle Park, Kids Slopestyle ja Tahko Park boxeineen ja reileineen. 

Aktiivinen myös kesällä

Tahko Mountainin mahti näkyy sen lukuisissa aktiviteettivaihtoehdoissa. Talvella laskettelijoille tarjoavat tekemistä maailmanluokan rinteet ja maineikkaat rinneravintolat, ja kesän koittaessa keskuksesta paljastuu hissipyöräilijän huvipuisto. Tahko Mountainilta löytyy myös Suomen pisimmät maisemaportaat, jotka tarjoilevat luonnon ystäville unohtumattomia näköaloja. Tahko Mountain on paikka testata taitoja ja tuntea se kutkutteleva polte jaloissa alamäki toisensa jälkeen.

Tahko Mountainille on helppo tulla

Keskeisen sijaintinsa vuoksi Tahko Mountainille on lyhyt matka mistä päin Suomea tahansa. Helsingistä matkaa kertyy 435 km ja Tampereelta 357 km. 


Vuokatinrinteet

Monipuolinen perhepaikka aloittelijoille ja taitureille.

Tutustu

Tahko Mountain

Seikkailujen, uusien perinteiden ja unohtumattomien muistojen paikka.

Tutustu

Kasurila

Lähikeskus kutsuu, kun monojalkaa vipattaa.

Tutustu

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, tai etsitkö kenties kausityöpaikkaa nuorekkaassa ja urheilullisessa ilmapiirissä? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!