Kasurila on tunnettu hyvin hoidetuista rinteistään ja rennosta meiningistä. Siilinjärveläisten ja kuopiolaisten oma lähikeskus sijaitsee vain neljän kilometrin päässä Siilinjärven keskustasta ja 20 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Keskeisen sijainnin ansiosta Kasurilan hiihtokeskukseen on helppo tulla myös arki-iltaisin.

Kasurilassa on 8 rinnettä, joista valaistuja on 5. Korkeuseroa on 102 metriä.

Kasurila sopii kaikille

Monipuolinen rinne- ja palvelutarjonta takaavat, että Kasurilassa viihtyy jokainen. Bokseja, reilejä ja hyppyreitä suunnitellaan kaiken tasoisille laskijoille ja half-pipessa temppuilevat niin lautailijat kuin laskettelijatkin.

Suunniteltu perheen pienimmille

Perheen pienimmille on oma lastenrinne ja maksuttomat taikamatto, suksikaruselli ja pulkkamäki. Metsässä mutkitteleva Werneri-seikkailureitti on lyömätön lasten suosikki. Suositut hiihtokouluryhmät pyörivät läpi talven.

Kasurilan rinteiden vaihteleva profiili sopii hyvin laskettelun opetteluun, mutta myös tekniikan hiomiseen. Hyvin varustellusta ja asiantuntevasta vuokraamosta löytyvät tasokkaat välineet ja huoltopalvelut.


Vuokatinrinteet

Monipuolinen perhepaikka aloittelijoille ja taitureille.

Tutustu

Tahko Mountain

Seikkailujen, uusien perinteiden ja unohtumattomien muistojen paikka.

Tutustu

Kasurila

Lähikeskus kutsuu, kun monojalkaa vipattaa.

Tutustu

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, tai etsitkö kenties kausityöpaikkaa nuorekkaassa ja urheilullisessa ilmapiirissä? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!