Rinteeltä rinteelle,
sukupolvelta toiselle

SkiOne on vuonna 1989 perustettu kahden sukupolven suomalainen perheyhtiö, joka omistamansa Huippupaikat Oy:n kautta pyörittää Vuokatinrinteiden, Tahkon ja Kasurilan hiihtokeskuksia. Tehtävämme on tuottaa lasketteluun liittyviä elämyksiä ja palveluja sekä huolehtia rinteiden kunnosta ja turvallisuudesta.

Tavoitteemme on kehittää ympärivuotiseen hauskanpitoon sopivia keskuksia, joissa asiakkaamme pääsevät koettelemaan rajojaan ja nauttimaan Suomen maisemista uusilla tavoilla. Haluamme hiihtokeskustemme olevan kaikille saavutettavia, huippumoderneja ja mieleenpainuvia iästä ja kokemustasosta riippumatta.

Liiketoimintaamme kuuluvat rinne- ja hissitoiminta, hiihtokoulut, vuokraamot ja sportshopit sekä ravintolatoiminta.

Seikkailunhalu on toimintaamme ajava voima

Seikkailunhalu näkyy kaikessa toiminnassamme. Se inspiroi meitä kehittämään hiihtokeskuksiamme ja tekemään niistä saavutettavia kaikille ikä- ja taitotasoille. Se kannustaa meitä kasvattamaan yritystämme kestävällä tavalla, jotta seuraavatkin sukupolvet saisivat kokea niissä riemukkaita ja unohtumattomia kokemuksia. Seikkailunhalun ansiosta jaksamme aina nähdä vuoren huipun ylitse ja löytää tapoja tehdä keskuksistamme entistäkin parempia.

Saavutettavuus ohjaa kehitystämme

Teemme töitä varmistaaksemme, että hiihtokeskuksemme ovat saavutettavia kaikentasoisille ja -ikäisille laskijoille. Keskuksemme tarjoavat tekemistä niin intohimoisille laskijoille kuin ensimmäistä kertaa mäessä olijoille, ja olemme panostaneet myös lapsia inspiroiviin aktiviteetteihin. Osallistumme aktiivisesti paikallisen yhteisön ja alueen kehittämiseen, jotta tulevaisuudessakin alueellamme olisi monipuolisia palveluita 

Erinomaisuus näkyy kaikessa tekemisessämme

SkiOnen tarkoitus on tuoda hiihtokeskustemme taustalle luotettavuutta sekä varmistaa toiminnan turvallisuus ja korkea laatu. Tasokkaat palvelumme tarjoavat keskustemme vierailijoille mielenrauhaa ja tilaa nauttia aktiviteeteista täysin sydämin. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme kestävällä tavalla, pitkällä tähtäimellä. Pitkän toimintamme aikana keräämämme tieto ja osaaminen auttavat meitä tekemään parasta mahdollista työtä vuoden jokaisena päivänä.

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, tai etsitkö kenties kausityöpaikkaa nuorekkaassa ja urheilullisessa ilmapiirissä? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!