Vuokatinrinteet sopii niin ensikertalaiselle kuin kokeneellekin laskijalle.  Rinnetarjonta on monipuolinen eikä lautailijoitakaan ei ole unohdettu, esimerkkeinä Vuokatin todelliset ylpeydenaiheet: olympiakriteerit täyttävät  SuperPipe ja SlopeStyle-rinne.

Vuokatissa on 13 rinnettä ja 9 hissiä, joista 2 on 4-hengen tuolihissejä. Korkeusero on suurimmillaan 174 metriä. Rinteistä löytyy sopiva jokaiselle: vaikeusasteet vaihtelevat helpoista aloittelijoiden rinteistä haastaviin mustiin rinteisiin. Myös välinehuolto hoituu Vuokatissa mallikkaasti uudella suksi- ja lautahuoltokoneella Pohjoisrinteiden vuokraamossa.

Vuokatti lasten silmin

Vuokatissa viihtyy koko perhe. Perheen pienimmille on oma Lastentalo Hupila, lastenmaa Hupikukkula, josta löytyy karuselli ja mattohissi sekä Tenavarinteen alue, jossa on katettu mattohissi.

Liikuntaa lumella ja ilman

Tahkon tavoin myös Vuokatti on ympärivuorinen matkailukeskus. Vuokatin kesälajeja ovat mm. frisbeegolf, MCC-rinneautoilu ja futisgolf. Sisätiloissa sijaitsevat lumikouru ja hiihtoputki mahdollistavat ympärivuotisen harrastamisen.

Lue lisää: www.vuokatinrinteet.fi

 

VUOKATINRINTEET 

Veikontie 3, 88610 Vuokatti

Puh. 08 619 4111

toimisto@vuokatinrinteet.fi