Vuokatin ylpeydenaihe ovat erinomaisesti hoidetut rinteet ja suorituspaikat. Rinnetarjonta on monipuolinen ja sopivaa laskettavaa löytyy niin aloittelijoille kuin taitureillekin. Vuokatissa on 13 rinnettä ja 9 hissiä, joista 2 on 4-hengen tuolihissejä. Korkeusero on suurimmillaan 174 metriä. Vuokatin pisin rinne on 1100 metriä.

Vuokatti lasten silmin

Vuokatissa on pitkäjänteisesti kehitetty palveluita lapsiperheiden tarpeisiin. Hupikukkulalla on helppoa aloittaa tutustuminen laskemisen saloihin. Karusellihississä pääsee kokeilemaan suksilla tai laudalla liukumista. Katettu mattohissi vie kukkulan huipulle ja helpossa rinteessä taidot karttuvatkin nopeasti. Lisäksi lapsille ja aloittelijoille ovat Tenavarinteiden alueet, joissa pääsee kokeilemaan jo vauhdikkaampaa laskemista ja tutustumaan temppuilun saloihin. Tenavarinteissä laskijat vie mäelle sompahissi ja katettu mattohissi. Laskupäivän lomassa on mukava leikkiä ja levähtää Lastentalo Hupilassa.

Kun rinteen laskeminen ei riitä

Skionen ja lumirakentamisen expertin Schneesternin yhteistyön myötä Vuokatin lumilautailijoiden ja freestylelaskijoiden erityissuorituspaikat ovat uudistuneet täysin. Freestyle Park ja Kids Slopestyle tarjoavat haastetta erilaisine laskulinjoineen kaiken tasoisille laskijoille. Superpipessa todelliset taiturit pääsevät mittaamaan taitojaan.

Tekemistä ympärivuoden

Vuokatti on yksi Suomen monipuolisimmista ympärivuotisista matkailukeskuksista. Monenlaista tekemistä löytyy niin kesällä kuin talvellakin muunmuassa Suomen ensimmäinen hiihtoputki mahdollistaa ympärivuotisen hiihtämisen ja ensi lumen ladulla pääsee hiihtämään ulkona jo lokakuun alkupuolella.

Lue lisää: www.vuokatinrinteet.fi

 

VUOKATINRINTEET 

Veikontie 3, 88610 Vuokatti

Puh. 08 619 4111

toimisto@vuokatinrinteet.fi