Tahko tunnetaan erinomaisesti hoidetuista rinteistä ja lumilautailijoiden suorituspaikoista. Laskettelun lisäksi Tahko tarjoaa monipuolista talvihuvia maastohiihdosta moottorikelkkailuun. Kattavat ja korkeatasoiset ravintola- ja majoituspalvelut varmistavat, että myös iltaelämää, viihdettä ja tapahtumia riittää koko talveksi.

Tahkon pisin rinne on 1200 metriä, korkeuseroa on suurimmillaan 200 metriä. Rinteitä alueella on yhteensä 24, joista valaistuja on 11. Takaisin huipulle pääsee 15 hissillä, joista kaksi on tuolihissejä.

Lumilautailijoita ja freestyle-laskijoita hemmottelee Tahko Freestyle Park, Kids Slopestyle ja Tahko Park boxeineen ja reileineen.

Aktiivinen myös kesällä

Hissit pyörivät myös kesällä, sillä tahkon rinteillä voi harrastaa mm.  alamäkipyöräilyä ja patikointia sekä ihastella maisemia. Syksystä 2017 alkaen Tahkon laelle on voinut kavuta myös 1054-askelmaisia portaita pitkin.  Ympärivuotisuus on Tahkolla täyttä totta, sillä esim. golfkausi alkaa miltei siitä, mihin hiihtokausi päättyy ja syksyllä ensilumenlatu avataan marraskuussa.

SkiOne panostaa Tahkolle

SkiOne investoi tulevaisuudessa Tahko Mountainin kehittämiseen peräti 7 miljoonaa euroa. Laskettelijoita taatusti ilahduttavia uudistuksia ovat uusi tuolihissi, Turistirinteen alaosan leventäminen, lastenrinteiden loiventaminen sekä katetut mattohissit. Lisäksi Tahkolle tulee uusi palvelurakennus ja automaattinen lumetusjärjestelmä, jolla varmistamme mahdollisimman varhaisen kauden aloituksen.

Tahkolle on helppo tulla

Tahko sijaitsee Kuopiossa. Suomen suurista hiihtokeskuksista Tahko on pääkaupunkiseutua lähimpänä, Helsingistä matkaa kertyy 435 kilometriä ja esimerkiksi Tampereelta 357 km.

Lue lisää

tahkonrinteet.fi

TAHKO MOUNTAIN

Tahkolaaksontie 1,

73310 Tahkovuori

0 29 1707030

info@tahkomountain.fi