SkiOne Group Oy on vuonna 1986 perustettu suomalainen perheyhtiö, joka 100 % omistamansa Huippupaikat Oy:n kautta pyörittää Tahkon, Vuokatin ja Kasurilan rinnekeskuksia. Tehtävämme on lasketteluun liittyvien elämysten ja palvelujen tuottaminen sekä rinteiden kunnosta ja turvallisuudesta huolehtiminen.

Liiketoimintaamme kuuluvat:

• Rinne- ja hissitoiminta

• Hiihtokoulut

• Vuokraamoita ja sportshoppeja

• Ravintolatoimintaa

Täydellinen kolmikko 

Rinnekeskuksemme täydentävät ominaisuuksillaan ja palvelutarjonnallaan sopivasti toisiaan ja sijaitsevat lyhyiden välimatkojen päässä toisistaan. Tämä tuo meille synergiaetuja kaluston, laitteiden sekä henkilöstöresurssien suhteen. Yksityisenä yrityksenä pystymme toimimaan joustavasti ja tehokkaasti sekä reagoimaan tarvittaessa nopeasti.

Luotamme laskettelun vetovoimaan

Yli 30 vuoden kokemuksen ja oman harrastuneisuutemme perusteella tiedämme, mitä tämän päivän laskettelija vaatii rinteiltä ja rinnepalveluilta. Kehitämme  keskuksiamme jatkuvasti emmekä pelkää tehdä suuriakaan investointeja, sillä olemme varmoja, että rinteisiin riittää innokasta väkeä myös tulevaisuudessa.

Asiakasedut

Kolmen rinnekeskuksen vetäjänä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huomattavia yhteisetuja kuten kausikortin sekä monipäivälipun, joilla pääsee edullisesti rinteisiin kaikissa keskuksissamme. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden ostaa rinneliput nettikaupastamme www.skipass.fi/skione

Toimimme vastuullisesti ja  kestävällä pohjalla

Toimimme luonnossa luonnon ehdoilla. Pyrimme käyttämään uusiutuvia energialähteitä, ja optimoimme vedenkäytön lumetuksessa. Rinnehissimme käyttävät uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettua sähköä, ja minimoimme moottoriajoneuvojen käyttöä rinteiden valvonnassa.

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme tai etsitkö kenties kausityöpaikkaa nuorekkaassa ja urheilullisessa ilmapiirissä? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!


UUTISIA

Matka kohti hiilineutraalia hiihtokeskusta

Yhteistyökumppanina Schneestern >>

Vuokatti on vuoden hiihtokeskus 2020 >>

SkiOne.fi on aloittanut yhteistyön Schneestern kanssa >>

SkiOne investoi Tahkonrinteiden kehittämiseen 7 miljoonaa euroa >>