Kasurila on tunnettu hyvin hoidetuista rinteistään ja rennosta meiningistä. Siilinjärveläisten ja kuopiolaisten oma lähikeskus sijaitsee vain neljän kilometrin päässä Siilinjärven keskustasta ja 20 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Keskeisen sijainnin ansiosta laskemaan on helppo tulla myös arki-iltaisin.

 

Kasurilassa on 8 rinnettä, joista valaistuja on 5. Korkeuseroa on 102 metriä. Monipuolinen rinne- ja palvelutarjonta takaavat sen, että Kasurilassa viihtyy jokainen. Bokseja, reilejä ja hyppyreitä suunnitellaan kaiken tasoisille laskijoille ja half-pipessa temppuilevat niin lautailjat kuin laskettelijatkin.

 

Perheen pienimmille on oma lastenrinne ja maksuttomat taikamatto, hiihtokaruselli ja pulkkamäki. Lasten suosikki on erityisesti metsässä mutkitteleva Wernerin seikkailureitti. Suositut hiihtokouluryhmät pyörivät läpi talven.

 

Kasurilan rinteiden vaihteleva profiili sopii hyvin laskettelun opetteluun, mutta myös tekniikan hiomiseen. Hyvin varustellusta ja asiantuntevasta vuokraamosta löytyvät tasokkaat välineet ja huoltopalvelut.

 

Lue lisää: www.kasurila.com

 

Kasurila

 

KASURILAN HIIHTOKESKUS

Viitonen 1920 | Siilinjärvi

Puh. 017 461 6100

hiihtokeskus@kasurila.com